Šampon duga i jaka kosa

Šampon duga i jaka kosa

699.00 RSD

Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve.

Šifra proizvoda: 4744183016729 Kategorije: , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Natura Estonica prirodan, biljni ruski šampon bez sulfata, silikona i parabena, za zdravu negu kože glave i kose - duga i jaka kosa.

Jedan od težih koraka u životu je napraviti promenu kada su kozmetički preparati u pitanju, naročito, ako godinama koristite isti šampon za kosu. Biće potrebno da isprobate više njih kako biste odredili koji je biljni šampon idealan za vaš tip kose. Greške nema jer je prirodni šampon uvek sigurnija i zdravija varijanta, ne samo da može potpuno promeniti izgled i zdravlje vaše kose, već i doprinosi očuvanju životne okoline.

Ključ zdravlja je u prirodi i biljkama - jer onda tačno znate čemu izlažete sebe i svoju porodicu.

Prirodni šamponi sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose. Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve. Imaju antibakterijsko, antialergijsko i dobro poznato antikancerogeno dejstvo. Biljke su glavni sastojak svakog prirodnog šampona i čine da čamponi budu mekani i nežni. Zato treba da budete sigurni u blistavu budućnost vašeg zdravlja. Veganski šamponi treba da su prioritet, jer dobro je poznato koliko su zdraviji preparati organskog porekla.

  • Šampon Natura Estonica duga i jaka kosa, podstiče zdrav rast kose, eliminiše suve i iskrzale krajeve.
  • Organski ekstrakt kleke tonizira kožu glave, pri čemu podstiče rast kose.
  • Ulje argana hrani i obnavlja kosu, daje joj elastičnost i sjaj.
  • Kompleks aktivnih sastojaka pomaže revitalizaciji oštećene kose, čineći je sjajnom i zdravom.

Pakovanje šampon duga i jaka kosa: 400 ml