Šampon oblepiha i proteini pirinča

Šampon oblepiha i proteini pirinča

860.00 RSD

Šampon oblepiha i proteini pirinča – za jačanje i revitalizaciju kose, oblaže vlasi, stvarajući zaštitnu barijeru koja pomaže u zadržavanju vlage, pruža elastičnost i daje joj mekoću.

Šifra proizvoda: 4744183016743 Kategorije: , , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Šampon oblepiha i proteini pirinča - Natura Estonica 98% prirodan, biljni ruski šampon, za zdravu negu kože glave i kose - moćni C.

Ulje pasjeg trna - OBLEPIHA - je čuvena sibirska bobica koju su meštani vekovima koristili za jačanje i revitalizaciju kose, kože i lečenje rana. Ova mala bobica je najbogatiji prirodni izvor Beta-Karotena i jedino poznato biljno ulje koje sadrži Omega 3, 6, 7 i 9 zajedno. Sadrži provitamine A,  vitamine B1, B2, B3, B6, C, D, E i K1. Sve to ga čini jednom od najlekovitijih bobica na svetu.

Hidrolizovani protein pirinča, oblaže vlasi kose, stvarajući zaštitnu barijeru koja pomaže zadržavanju vlage. Poboljšava teksturu kose, smanjuju njenu neposlušnost. Pomaže u obnovi kose, omekšava je i olakšava rasčešljavanje, pruža elastičnost i daje joj mekoću.

Pantenol, za negu krte i tanke kose, nedovoljno pigmenitsane kose i kose bez sjaja. Nega tretirane kose bojenjem, minivalom, sušenjem i feniranjem.

Vitamin C, pomaže u jačanju i zdravom rastu kose.

  • Šampon oblepiha i proteini pirinča, podstiče rast i smiruje kožu glave.
  • Organsko ulje pasjeg trna regeneriše kosu, stimuliše rast i bori se sa gubitkom kose.
  • Bio ulje narandže daje kosi elastičnost i sjaj.
  • Kompleks akrivnih sastojaka čine da kosa bude obimna.

Pakovanje: 400 ml

NATURA ESTONICA - Jedan od težih koraka u životu je napraviti promenu kada su kozmetički preparati u pitanju, naročito, ako godinama koristite isti šampon za kosu. Biće potrebno da isprobate više njih kako biste odredili koji je biljni šampon idealan za vaš tip kose. Greške nema jer je prirodni šampon uvek sigurnija i zdravija varijanta, ne samo da može potpuno promeniti izgled i zdravlje vaše kose, već i doprinosi očuvanju životne okoline.

Ključ zdravlja je u prirodi i biljkama - jer onda tačno znate čemu izlažete sebe i svoju porodicu.

Prirodni šamponi sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose. Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve. Imaju antibakterijsko, antialergijsko i dobro poznato antikancerogeno dejstvo. Biljke su glavni sastojak svakog prirodnog šampona i čine da šamponi budu mekani i nežni. Zato treba da budete sigurni u blistavu budućnost vašeg zdravlja. Veganski šamponi treba da su prioritet, jer dobro je poznato koliko su zdraviji preparati organskog porekla.