Šampon sedam benefita za kosu

Šampon sedam benefita za kosu

860.00 RSD

Šampon za kosu sedam benefita, organsko ulje šipka, avokada, vitamini B5 i C, keratin i kofein, podstiče cirkulaciju, ubrzava rast zdrave kose, daje kosi elastičnost i prirodan sjaj.

Šifra proizvoda: 4744183016682 Kategorije: , , , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Šampon sedam benefita za kosu

Ulje organskog šipaka, u svom sastavu ima vitamin A, C, E, omega 6 i 9 masne kiseline, gama - linolinska kiselina koja je zapravo prirodni provitamin A. Ovakav sastav, oporavlja dlaku i nadoknađuje izgubljenu vlagu. Uspešno rešava problem peruti, podstiče cirkulaciju. Kofein deluje jako dobro na folikul dlake. a taj način ubrzava rast kose.

Ulje organskog avokada, koristi se kod suve i oštećene kose. Ulje je bogato vitaminima, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama te hrani vlasište i koren kose.

Vitamin B5 pantotenska kiselina, najviše vam može pomoći kod rasta kose, ali isto tako da ojača vlasi i poveća volumen kose. Najvažniji vitamin za zdravlje kose.

Keratin, protein koji se nalazi u našoj kosi, koži i noktima. Takođe se često nalazi u proizvodima za oblikovanje kose kako bi se ojačala kosa. Pomaže u dodavanju sjaja, smanjenju kovrdžanja i smanjenju pojave ispucalih vrhova.

Vitamin C,  pomaže u jačanju i zdravom rastu kose.

Kofein, jednostavno i brzo zaustavlja opadanje kose. Deluje jako dobro na folikul dlake i smatra se kao mezoterapija za kosu.

  1. Šampon je dovoljno nežan za svakodnevnu upotrebu
  2. Čisti kožu glave i kosu
  3. Pomaže da se povrati kosi struktura
  4. Hidrira i hrani
  5. Daje kosi elastičnost i sjaj
  6. Podstiče zdrav rast kose

Pakovanje: 400 ml

Natura Estonica Bio kozmetika, formulisana je korišćenjem retkih biljaka širom sveta, ispunjenih energijom i snagom. Sadrži neophodne vitamine i mikronutrijente kako bi kosa i koža izgledali i osećali se najbolje. Da bi biljni ekstrakti doneli najveću korist, sakupljamo ih na samom vrhuncu zrelosti. Dakle, sva korisna svojstva biljaka su na maksimumu. Sve biljke se sakupljaju samo sa proverenih, organskih farmi, uključujući i našu farmu, koja se nalazi na ostrvu Sarema, Estonija.

Svi Natura Estonica bio proizvodi, sadrže samo prirodne i sertifikovane organske ekstrakte i ulja.