Tri kurkumin kapsule

Tri kurkumin kapsule

1,799.00 RSD

Šifra proizvoda: 8606107342771 Kategorija: Oznake: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Tri kurkumin kapsule,ovaj preparat ima efekat da smanjuje upalne procese u organizmu, i smanjuje bol, bez neželjenih efekata.

Preporučuje se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su oni od artritisa ili reumatski, sinergizam kurkumina i bosvelične kiseline čini da osetite olakšanje.

Kurkuma ima dejstvo na depresiju, probleme sa koncentracijom, zaboravnost.

Podiže neurotrofični faktor, tip hormona rasta, a mnogi poremećaji u mozgu su povezani sa smanjenjem nivoa ovog hormona. Podiže se i raspoloženje, jer se podižu i nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. I ove molekule prolaze krvno moždanu barijeru, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese.

Uz tri kurkumin biće lakše i crevima, jer smanjuje upalne procese u njima, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti, a biće i olakšano varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer se smanjuje sekrecija, blagi je ekspektorans, i deluje antimikrobno i analgetski.

Velika antioksidativna sposobnost znači smanjenje broja slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogobrojnih oboljenja,a tri kurkumin je ima.

Čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola, čini da se osećate svežije i da stres ima manje efekta na vas.

Način upotrebe: 1 kapsula 1-2 puta dnevno uz obrok sa vodom.

Pakovanje tri kurkumin kapsule: 100 kapsula