Ulje nim

Ulje nim

479.00 RSD

Ulje nima – čudotvorac za negu kože, kose i zuba

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ulje nim ( Biljka 21. veka) koristi se kod mnogih kožnih oboljenja, poput akni, opekotina, ekcema, psorijaze, svraba, ali je i odličan repelent. Čudotvorac za negu kože, kose i zuba. Ulje nima dobija se hladnim ceđenjem plodova nim drveta, koji izgledom podseća na masline.

Poseduje protivupalno, antibakterijsko, antivirusno, antiseptičko i adstringentno delovanje (steže), a pomaže i kod mnogih kožnih oboljenja.

Ovo su samo neki od benefita koje možete dobiti koristeći ovo ulje:

ARTRITIS: Dermalno korišćenje ulja nima efikasno pomaže protiv upala zglobova. Antibakterijsko delovanje smanjuje infekciju, smiruje bol i ublažava simptome upale.

AKNE: Ulje nima ubija bakterije koje nastaju u aknama i na taj način smanjuje upale.

PSORIJAZA: Vrlo je delotvorno kod tretiranja psorijaze, jer smanjuje svrab i crvenilo kože, ne uzrokujući nikakve nuspojave.

PERUT: Ulje nima umasirati u teme i ostaviti najmanje jedan sat da deluje. Zatim oprati kosu šamponom. Postupak ponoviti dva do tri puta nedeljno. Za najviše tri nedelje perut će nestati.

PROTIV KOMARACA: Odličan je kao repelent. Nanosi se direktno na kožu ili se koristi u aroma lampi.

PROTIV MOLJACA: Pamučne loptice natopljene nimovim uljem u ormaru koriste se protiv moljaca.

AROMATERAPIJA: Vazduh koji dolazi u dodir s nimovim lišćem ili uljem pročišćava se od virusa i bakterija, pomaže u dezinfekciji sobe i sprečava širenje zaraze.

KUĆNI LJUBIMCI: Nim ulje pomaže protiv bolesti kućnih ljubimaca, kao što su gljivične infekcije, dermatitisi, ekcemi i psorijaza glave. Možete ga koristiti i protiv buva i suve kože.

UPOTREBA NIMA U POLJOPRIVREDI: Čudnovato drvo i stotine njegovih aktivnih spojeva nemaju nikakve toksične reakcije, tako da su korisne u zaštiti bilja i njegovoj proizvodnji.

Ulje nima smanjuju rast štetočina u usevima i kod biljaka, a pri tom nema negativnog uticaja na ljude, korisne insekte (pčele, leptire,…) i gliste.

Pakovanje ulje nim: 30 ml