Ulje origana – kapi

Ulje origana – kapi

1,599.00 RSD

Ulje divljeg origana je prirodan antibiotik, efikasno je protiv 59 bakterijskih sojeva. Za razliku od klasičnih antibiotika bakterije ne razvijaju rezistenciju na ulje divljeg origana. Primenjuje se kod upornih gljivičnih infekcija, kod svih vrsta bakterijskih oboljenja, gastroenteroloških tegoba.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ulje origana - kapi

Čisto nativno ulje divljeg origana 100%.

Ulje divljeg origana je prirodni antibiotik sa snažnim antiseptičkim, antibakterijskim, antivirusnim, antifungalnim, antioksidativnim, antimikotičkim, antiparazitskim i sedativnim svojstvima.

Prema savremenim studijama, ulje divljeg origana efikasno je protiv 59 bakterijskih sojeva. U prevenciji i lečenju raznih bakterijskih infekcija, uključujući i one koje su otporne na antibiotike: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Helicobacter pylori i Mycobacterium terrae.

Posebnu aktivnost pokazuje kod uzročnika vaginalnih infekcija i infekcija urinarnog sistema Escherichia coli, Staphylococcus aureus i Candida albicans.

Za razliku od klasičnih antibiotika bakterije ne razvijaju rezistenciju na ulje divljeg origana. Stoga se ulje divljeg origana često koristi i preporučuje kod upornih i hroničnih bakterijskih infekcija.

KADA SE PRIMENJUJE

– kod upornih gljivičnih infekcija (vaginalna kandidijaza kod žena), kandidijaza usta i creva, kao i druge vrste gljivičnih infekcija;
– kod svih vrsta bakterijskih oboljenja
kod svih vrsta virusnih oboljenja, 
– gastroenterološke tegobe: lenja creva, nedovoljna sekretorna funkcija želuca i jetre, Helicobacter pylori; gasovi i nadutost stomaka, kandida u crevima i ustima.

Ulje origana - kapi

Unutrašnja upotreba: 2 kapi ulja divljeg origana dodati bilo kom jelu ili kapnuti na kocku šećera, 3 puta dnevno. Period upotrebe je 20 dana, nakon pauze od 7 do 10 dana može da se nastavi sa upotrebom.
Ispiranje usta i grla:1-2 kapi ulja divljeg origana dodati u 1/4 šolje tople prokuvane vode. Ispirati usta i grlo bez gutanja.

Pakovanje: 20ml.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje origana – kapi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *