Ulje origana – kapi

Ulje origana – kapi

1,599.00 RSD

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ulje origana - kapi

Čisto nativno ulje divljeg origana 100%.

Ulje divljeg origana je prirodni antibiotik sa snažnim antiseptičkim, antibakterijskim, antivirusnim, antifungalnim, antioksidativnim, antimikotičkim, antiparazitskim i sedativnim svojstvima.

Prema savremenim studijama, ulje divljeg origana efikasno je protiv 59 bakterijskih sojeva. U prevenciji i lečenju raznih bakterijskih infekcija, uključujući i one koje su otporne na antibiotike: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Helicobacter pylori i Mycobacterium terrae.

Posebnu aktivnost pokazuje kod uzročnika vaginalnih infekcija i infekcija urinarnog sistema Escherichia coli, Staphylococcus aureus i Candida albicans.

Za razliku od klasičnih antibiotika bakterije ne razvijaju rezistenciju na ulje divljeg origana. Stoga se ulje divljeg origana često koristi i preporučuje kod upornih i hroničnih bakterijskih infekcija.

KADA SE PRIMENJUJE

– kod upornih gljivičnih infekcija (vaginalna kandidijaza kod žena), kandidijaza usta i creva, kao i druge vrste gljivičnih infekcija;
– kod svih vrsta bakterijskih oboljenja
kod svih vrsta virusnih oboljenja, 
– gastroenterološke tegobe: lenja creva, nedovoljna sekretorna funkcija želuca i jetre, Helicobacter pylori; gasovi i nadutost stomaka, kandida u crevima i ustima.

Ulje origana - kapi

Unutrašnja upotreba: 2 kapi ulja divljeg origana dodati bilo kom jelu ili kapnuti na kocku šećera, 3 puta dnevno. Period upotrebe je 20 dana, nakon pauze od 7 do 10 dana može da se nastavi sa upotrebom.
Ispiranje usta i grla:1-2 kapi ulja divljeg origana dodati u 1/4 šolje tople prokuvane vode. Ispirati usta i grlo bez gutanja.

Pakovanje: 20ml.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje origana – kapi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *