Ruski prirodni lek protiv alergije

Ruski prirodni lek protiv alergije

Ruski prirodni lek protiv alergije – simptomi i lečenje alergije

Odgovor imunog sistema na supstancu je alergija. Supstanca je alergen, izaziva reakciju kod osoba koje su osetljive. Uobičajeni alergeni su polen, grinje, perut, ubod insekta i određeni lekovi.

Kada je osoba sa alergijom izložena alergenu, njen imuni sistem ga pogrešno identifikuje kao pretnju i oslobađa hemikalije, poput histamina, da bi se odbranio od njega. Takve reakcije variraju od blagih do teških, u zavisnosti od pojedinca.

Alergijske reakcije, mogu uticati na različite delove tela, mogu izazvati kijanje, curenje iz nosa, svrab i suze u očima, osip na koži, koprivnjača, otok, kašalj, otežano disanje, nekad i gušenje.

Ruski prirodni lek protiv alergije

Opcije lečenja alergija mogu uključivati izbegavanje alergena, uzimanje lekova protiv alergija. To su antihistaminici ili kortikosteroidi, imunoterapija.

Prevencija alergija

Tradicionalni ruski preparati za alergije, često su ukorenjeni u praksi narodne medicine koja se prenosi kroz generacije.

Prirodom protiv alergije:

  • ispiranje usta i nosa slanom vodom
  • sok od svežeg korena celera
  • napitak od suvih cvetova koprive
  • sok od zove
  • čaj od nane
  • eukaliptus ulje

Ruski fitočaj ALERGOSTOP pomaže imunom sistemu u borbi sa različitim alergijama. Redovnom upotrebom umanjuje se mogućnost pojave alergijske reakcije. Sadrži trodelni dvozub, ruski ivan čaj, koprivu, kamilicu apotekarsku.

 ULJE CRNOG KUMINA, 100% prirodno hladno ceđeno ulje, pomaže u regulaciji imunog odgovora. Utiče pozitivno kod alergija, astme, bronhitisa.

DETOKSIKACIJAje jedan od najvažnijih elemenata sprečavanja nastanka alergijskih reakcija. Jedan od najboljih ruskih preparata za detoksikaciju je SVJATODAR. Pruža celokupnu intoksikaciju celog organizma.

 TOKSFAJTER LUKS, koristi se za čišćenje organizma, koje je neophodno kod svih alergijskih oboljenja.

AGARIKUS, medicinska gljiva, pospešuje lučenje lučenje neophodnih fermenata jetre koji regulišu, ne samo rad jetre koja njih izlučuje, već debelog i tankog creva.

PULMOAKTIV, koristi se ukoliko alergijska reakcija izaziva otežano disanje. U kombitaciji sa alergostop čajem, čini savršenu kombinaciju za Vaše zdravlje.

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *