Degripin čaj

Degripin čaj

1,299.00 RSD

DeGRIPIN – Protiv gripa i virusnih infekcija

Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija i gripa, od davnina je poznata tradicionalnoj medicini naroda istoka.

Svaki pojedinačni sastojak fitočaja DeGripin, testiran je i potvrđen u medicinskom fitocentaru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije.

Šifra proizvoda: 8606108480182 Kategorije: , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Degripin čaj

Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija respiratornih puteva i gripa, od davnina je poznata u tradicionalnoj medicini.

Fitokompleks je posebno preporučljiv za decu koja su sklona hroničnim upalama, oslabljenog imuniteta ili često obolelih od prehlada i gripa. Takođe, bilo koju upotrebu antibiotika neophodno je dopunjavati prirodnim sredstvima, kako bi štetno dejstvo istih bilo dovedeno na minimum.

U sastavu fitokompleksa DEGRIPIN se nalazi isključivo samoniklo bilje sa područja Altaja.

Ruski fito - čaj DEGRIPIN se preporučuje od strane lekara pacijentima koji boluju od:
  • Prehlade, gripa, virusnih i infekcijskih oboljenja;
  • Pada imuniteta, slabog imuniteta, čestih recidiva inficiranja kod dece i odraslih;
  • Upalnih procesa akutnog i hroničnog karaktera različitih lokalizacija;
  • Prevencija infekcija kod dece i odraslih u toku povećane epidemiološke opasnosti, promene klimatskih zona, putovanja.

Fitočaj DEGRIPIN se može kombinovati sa svim lekovima i hranom.

Sastav: viseća vrba, kantarion, majčina dušica, srdačica petoprstna, zizifora mirišljava, mlečni čkalj.

Kora vrbe je bogata salicilnom kiselinom koja je zapravo po prvi put u istoriji farmacije bila izolovana iz ove biljke. Biljka je izuzetno dobro istražena i dugo se nalazi u širokoj upotrebi. Poseduje antiupalna svojstva, umanjuje temperaturu, poboljšava cirkulaciju i ima detoksikacioni efekat. Deluje protiv bakterija.

Kantarion ima odlična antiinflamatorna svojstva, poznato je antibakterijsko i antivirusno sredstvo sa efikasnimdetoksikacionim svojstvima.

Majčina dušica, smiruje upalne procese, poboljšava i reguliše imunološki odgovor, odličan je detoksikans, uspešno umiruje sluzokožu gastroenterološkog sistema, odlično je protivvirusno i antibakterijsko sredstvo zahvaljujući velikoj količini eteričnih ulja u svom sastavu.

Srdačica poboljšava otpornost na toksikacioni stres izazvan bakterijskom ili virusnom infekcijom, jača imunitet, umiruje upalne procese. Ima antioksidaciona svojstva.

Zizifora i mlečni čkalj poznati su po detoksikacionim svojstvima, poboljšavaju rad jetre i bubrega koji eliminišu toksine iz krvotoka. Imaju antiupalna i imunostimulirajuća svojstva.

Način pripreme: 1-2 briketa preliti sa 1 šoljom vruće vode i ostaviti da odstoji 30 minuta. Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana). U toku virusnog ili infekcijskog oboljenja dozvoljena je upotreba većih količina, do 10 briketa dnevno. Dužina korišćenja se određuje individualno.

Napomene: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo. Proizvod nije lek.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

Pakovanje Degripin čaj: 30 briketa (60 gr).