Kardiogen ruski peptidi

Kardiogen ruski peptidi

3,150.00 RSD

Šifra proizvoda: 4603423001089 Kategorije: , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Kardiogen ® ruski peptidi se preporučuju za: Arterijsku hipertenziju, Hroničnu srčanu insuficijenciju, Ishemijsku bolest srca (stenokardiju). Prevenciju infarkta miokarda i u periodu rehabilitacije nakon infarkta miokarda.

Kardiogen je peptidni kompleks, sastavljen od amino-kiselina, koji regenerativno deluje na srčani mišić i krvne sudove.

Rezultati eksperimentalnih studija i proučavanja Kardiogena su dokazali da peptidni kompleks koji ulazi u njegov sastav, ima tkivno-specifično dejstvo na ćelije miokarda i ima sposobnost normalizovanja njihove funkcionalne aktivnosti. Kardiogen je peptidni bioregulator i predstavlja medicinu budućnosti.

Kardiogen je peptid, prirodni preparat koji aktivno učestvuje u razmeni materija. Njegovom primenom značajno se smanjuje učestalost anginoznih napada, redukuje se broj opštih subjektivnih smetnji (malaksalost i smanjena tolerancija na napor) ali i gušenje, povremen bol u predelu grudi, tahikardija, veoma dobre rezultate pokazao posle infarkta.

Rezultati kliničkih studija potvrđuju opravdanost primene Kardiogena uz redovnu kardiološku terapiju pacijenata sa anginom pektoris tip I i II, kao i u profilaktičke svrhe kod osoba odrasle životne dobi. Ima pozitivan efekat na fiziološke aktivnosti srčanog mišića.

Kardiogen ® sadrži peptidni kompleks aminokiselina AKS–K (alaninska, glutaminska, asparginska i arginin) koji na ćelijskom nivou normalizuje strukturu i funkciju srca i krvnih sudova. Preporučuje se preventivna primena kada postoji genetska predispozicija ili faktori rizika za kardiovaskularna obolenja, ali i tokom kardioloških terapijskih procedura.

Sastav kardiogen ruski peptidi:

100 μg peptidnog kompleksa aminokiselina AKS–K (alaninska, glutaminska, asparginska i arginin).
Pomoćne supstance su mikrokristali celuloze, šećer, laktoza, skrob, tvin 80.

Doziranje:

Terapeutska doza 2×2 dnevno uz obrok, do prestanka simptoma.

Preventiva:

2×1 uz obrok, najmanje 2-3 meseca.

Kontraindikacije:

Potvrdjena intolerancija na laktozu.

Pakovanje: 60 kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kardiogen ruski peptidi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *