Klirvin krema za područje oko očiju

Klirvin krema za područje oko očiju

700.00 RSD

Šifra proizvoda: 4607069271011 Kategorije: , , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Klirvin krema 20gr. za područje i negu kože oko očiju “KLIRVIN” ® je savršena kombinacija drevnih tradicija i savremene kozmetologije. Pre svega, tvorci kreme zasnivali su se na hiljadugodišnjim tradicijama indijske medicine. Ajurveda, pomnožena sa dostignućima naučnika poslednjih godina, čini čuda, nudeći čoveku jedinstvenu priliku da sačuva mladost i atraktivnost.

Sve komponente kreme odražavaju snagu prirodnih resursa, sposobne da minimalizuju uticaj pogoršane ekologije i životne sredine bez štetnih aditiva.

“KLIRVIN” ® krema pomaže da se poboljša stanje kože kapka. Redovna upotreba “KLIRVIN” ® kreme garancija je zdrave i mladalačke kože oko očiju. Opšta pravila nege nužno uključuju svakodnevno čišćenje kože, kao i nanošenje kreme ujutru i uveče. Samo stalna nega može pružiti stvarni efekat na kožu očnih kapaka, smanjujući ili čak uklanjajući i unutrašnje i spoljne negativne faktore.

Klirvin krema za područje oko očiju. KLIRVIN“ ® pomaže da se reši nekoliko problema:

• Zaštita od spoljnih uticaja - ako ne koristite kremu za kožu očnih kapaka, tada će agresivno okruženje nanositi sve veću štetu koži koja će vrlo brzo postati vrlo uočljiva.

• Krema hidrira kožu - ako je ne koristite redovno, koža će postati suva, mnogo će se brže javiti starosne promene.

• Krema pomaže u suočavanju sa natečenošću. Oticanje se obično manifestuje ujutru, a da biste napustili kuću bez straha da pogledate svoje oči u ogledalu, trebalo bi da brinete o njihovom stanju pre vremena - uz pomoć “KLIRVIN” ® kreme.

• Prve bore su signal da hitno počnete da koristite kremu za kapke. Jedan od zadataka kreme “KLIRVIN” ® je sprečavanje povećanja broja bora oko očiju.

• Čak i u prisustvu bora, krema pomaže u njihovoj korekciji i pruža zaštitu protiv širenja daljeg procesa starenja kože.

• Stres i umor utiču na stanje kože očnih kapaka - krema pomaže uklanjanju  podočnjaka ispod očiju, daje koži tonus i ravnomernu boju. Bez obzira koliko ste umorni, garantuje vam svež izgled prilikom upotrebe kreme.

Način primene: krema se nanosi ujutru, nakon umivanja i uveče, nakon uklanjanja šminke. Nanesite malu količinu kreme i dodirom vrhova prstiju lagano masirajte kožu oko očiju.

Pakovanje: 20 gr.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Klirvin krema za područje oko očiju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *