Pankragen peptidi za pankreas

Pankragen peptidi za pankreas

3,150.00 RSD

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Pankragen peptidi za pankreas

PANKRAGEN je dodatak ishrani sa peptidnim kompleksom AKS-P (lizin, glutaminska kiselina, asparginska kiselina, triptofan) namenjen osobama odrasle životne dobi.

Pankragen je dopunski izvor peptida, koji regeneriše pankreas i doprinosi boljoj regulaciji nivoa šećera i masnoća u krvi.

Pankragen kapsule sadrže peptidni kompleks, sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u gradji pankreasasu.
Funkcionalni peptidi i proteini su danas veoma važna kategorija kako u terpaiji tako i u preventivi mnogih oboljenja. Bioaktivni peptidi mogu pomoći u smanjenju epidemije hroničnih bolesti koje su danas veoma rasprostranjene u svetu. Peptidni bioregulatori imaju moć vraćanja funkcije organa i sistema u organizmu kao i produženje aktivnog i zdravog života. Peptidni bioregulatori su preparati koji sadrže aminokiseline identične humanim strukturama ćelija ciljnog organa, bez dodatka hemijskih ili biljnih aktivnih supstanci.

Pankragen kapsule

Preporučuju se kod osoba sa šećernom bolesti tip 2, posebno kod gojaznih osoba koje imaju metabolički sindrom (povišen šećer i krvni pritisak, gojaznost i povišene masnoće), jer regenerišu funkciju pankreasa. Nakon dva ciklusa primene (dva meseca), uz dijetu, normalizuju masnoće i snižavaju nivo šečera u krvi, pa i smanjuju potrebu za lekovima.
Pankragen se preporučuje osobama koji preteruju u upotrebi alkohola i u masnoj ishrani i imaju hronični pankreatitis i predispoziciju za šećernu bolest u istoj dozi, sa pauzom od dva meseca ponoviti primenu.

Aktivni sastojci: Peptidni kompleks AKS-P (lizin, glutaminska kiselina, asparginska kiselina, triptofan) 200 μg u 2 kapsule (0,4 g)Ostali sastojci: želatin, saharoza, laktoza, skrob, sredstva za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, emulgator: polisorbat 80.

Način upotrebe: Pankragen peptidi za pankreas 2×1 do 2×2 kapsule dnevno uz obrok tokom mesec dana. Primenu ponoviti za 3-6 meseci.

Napomene: ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju deca, osobe mlađe od 18 godina kao ni osobe preosetljive na njegove sastojke. Čuvati van domašaja dece.

Pakovanje: 60 kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pankragen peptidi za pankreas“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *