Relaksozan – valerijana forte

Relaksozan – valerijana forte

840.00 RSD

Valeriana forte – relaksozan tablete. Prirodni preparat Valeriana Forte pomaže da savladamo nemir, da spustimo psihološki pritisak i da vodimo uobičajen način života. Za razliku od običnih tableta, Valeriana Forte sadrži ekstrakt valerijane, a pojačana je ekstraktima lekovitih biljaka koje imaju umirujuće dejstvo.

Šifra proizvoda: 4602242006022 Kategorije: , Oznake: , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Relaksozan - valerijana forte Evalar, prestanite da se brinete i počnite da živite

Dodatak ishrani za odrasle sa blagim umirujućim delovanjem

Da bismo shvatili šta je to stres, uopšte ne moramo da tražimo po rečnicima – dovoljno je da pogledamo oko sebe. Stres je sve što nas okružuje. Stres ulazi u naš život već sa zvonom budilnika, jer nas tera da požurimo na posao. Nervna napetost, koja nam se sakupila u toku dana, strah i bezrazložno uznemirenje, ne daju nam da spavamo. A, sve što nam treba, jeste da jednostavno prestanemo da se brinemo i da počemo da živimo kvalitetnim životom.

Prirodni preparat Valeriana Forte pomaže da savladamo nemir, da spustimo psihološki pritisak i da vodimo uobičajen način života.

Za razliku od običnih tableta, Valeriana Forte sadrži ekstrakt valerijane, a pojačana je ekstraktima lekovitih biljaka koje imaju umirujuće dejstvo.

U njenom sastavu su: Ekstrakt valerijane 125 mg, ekstrakt nane 25 mg, ekstrakt matičnjaka 25 mg.

Ovakva mešavina Valeriane Relaksozan pri savladavanju razdražljivosti, nemira i straha, otklanja nervnu napetost i ne stvara naviku.

Pakovanje Relaksozan - valerijana forte: 20 tableta