Tribulus prah čaj

Tribulus prah čaj

949.00 RSD

Tribulus prah ZA PLODNOST I POTENCIJU.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 8606107342313 Kategorije: , Oznake: , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Tribulus prah čaj – prirodna vijagra.

Nove studije dokazuju direktno hormonsko delovanje moćne biljke Tribulus terrestris na hipofizu i hipotalamus. To objašnjava zašto je smatraju za afrodizijak Tribulus terrestris (babin zub) je popularna biljka. Deluje kao adaptogen i afrodizijak, a raste u suvim klimatskim uslovima u čitavom svetu. U Evropi se koristi se od antičkih vremena, ali pre svega je ostavila traga u tradicionalnoj kineskoj medicini kao afrodizijak.

Danas je Tribulus prah tražen zato što podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivosti.

Biljka je korisna jer normalizuje rad hormona, pre svega kod osoba koje su koristile steroidne supstance, koje inače ometaju stvaranje testosterona prirodnim putem (PCT).

Aktivni hemijski spojevi tribulusa su steroidni saponini, koji se primarno nalaze u listovima. Prirodni saponini povećaju količinu luteinizirajućeg hormona (LH) a time i količinu testosterona (teoriju podupiru bugarska i ruska istraživanja, koja su dokazala delovanje tribulusa na slobodne testosterone i LH kod neplodnih muškaraca).

Tako su naučnici dokazali da Tribulus prah može da koristi muškarcima koje pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom, jer tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) kod hipofize, a LH podstiče testise da luče muški hormon testosteron. Konzumacijom tribulusa povećava se stepen testosterona za više od 50 posto.

Način upotrebe: 1 čajnu kašiku čaja preliti sa 250 ml kipuće vode, ostaviti da odstoji 30 min. Piti 1/4 do 1/2 šolje, 3 puta dnevno.

Pakovanje tribulus prah čaj: 150 gr