Tribulus prah-čaj

Tribulus prah-čaj

949.00 RSD

Tribulus prah ZA PLODNOST I POTENCIJU.

Bar kod: 8606107342313 Kategorija: Namene: ,

Šifra artikla: 10477

Tribulus prah – prirodna vijagra
Nove studije dokazuju direktno hormonsko delovanje moćne biljke Tribulus terrestris na hipofizu i hipotalamus, što objašnjava zašto je smatraju za afrodizijak Tribulus terrestris (babin zub) je popularna biljka koja deluje kao adaptogen i afrodizijak, a raste u suvim klimatskim uslovima u čitavom svetu. U Evropi se koristi se od antičkih vremena, ali pre svega je ostavila traga u tradicionalnoj kineskoj medicini kao afrodizijak. Posle istraživanja biljke u Istočnoj Evropi I pošto su je koristili atletičari na olimpijskim igrama devedesetih godina prošlog veka, popularnost biljke
Tribulus terrestris doživela je svetsku slavu.

Danas je Tribulus prah tražen zato što podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivosti. Biljka je korisna jer normalizuje rad hormona, pre svega kod osoba koje su koristile steroidne supstance, koje inače ometaju stvaranje testosterona prirodnim putem (PCT).
Aktivni hemijski spojevi tribulusa su steroidni saponini, koji se primarno nalaze u listovima. Prirodni saponini povećaju količinu luteinizirajućeg hormona (LH) a time i količinu testosterona (teoriju podupiru bugarska i ruska istraživanja, koja su dokazala delovanje tribulusa na slobodne testosterone i LH kod neplodnih muškaraca).

Tako su naučnici dokazali da Tribulus prah može da koristi muškarcima koje pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom, jer tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) kod hipofize, a LH podstiče testise da luče muški hormon testosteron. Konzumacijom tribulusa povećava se stepen testosterona za više od 50 posto.

Način upotrebe: 1 čajnu kašiku čaja preliti sa 250 ml kipuće vode, ostaviti da odstoji 30 min. Piti 1/4 do 1/2 šolje, 3 puta dnevno.

Pakovanje: 150 gr