Ulje damijana

Ulje damijana

999.00 RSD

Ulje damijana (damiane) najjači je afrodizijak. Postojbine biljke damiane (Turnera diffusa) su Centralna Amerika i Karibi, a njeno lišće drevne Maje koristile su kao afrodizijak i za muškarce i za žene. Mnogo kasnija istraživanja, urađena 2009. godine, potvrdila su da ulje damiane pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije tako što povećava protok krvi u genitalije i stimuliše nerve donjeg dela kičmene moždine.

Šifra proizvoda: 8606107342566 Kategorije: , Oznake: , , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Istraživanja su potvrdila, da ulje damijana pomaže kod, ublažavanja simptoma erektilne disfunkcije i blagotvorno deluje u slučaju frigidnosti mladih žena ili onih na pragu menopauze.

Najjači afrodizijak

Postojbine biljke damiane su Centralna Amerika i Karibi, a njeno lišće koristile su kao afrodizijak i za muškarce i za žene. Mnogo kasnija istraživanja, urađena 2009. godine, potvrdila su, da ulje damiane pomaže da se ublaže simptomi erektilne disfunkcije. Tako što povećava protok krvi u genitalije i stimuliše nerve donjeg dela kičmene moždine. Na taj način, pospešuje erekciju. Blagotvorno deluje u slučaju frigidnosti mladih žena i pripadnica ženskog pola na pragu menopauze. Osim toga, ova biljka povećava nivo unutrašnje energije, što jača libido.

Ulje ove biljke doprinosi i uravnoteženju nervnog sistema u slučaju stresa, blage anksioznosti i depresije, nervoze i naglih promena raspoloženja.

Uspostavlja i hormonalnu ravnotežu žena (mlađim normalizuje menstruaciju, a starijim smiruje valunge). Damiana se koristi i kao tonik, diuretik, blag laksativ, protiv kašlja, kao i problema sa varenjem, jer ekstrakt ove biljke deluje protiv bakterija koje izazivaju gastrointestinalne tegobe.

Laboratorijska istraživanja ukazala su i da ulje damiane normalizuje i nivo šećera u krvi. U narodnoj medicini upotrebljava se protiv blagih glavobolja, zatvora, astme, mokrenja u krevet.

Ne preporučuje se anemičnim osobama jer može da uspori apsorpciju gvožđa.

Pakovanje ulje damijana: 10 ml