Urinosept

3,299.00 RSD

UrinoSept je prirodni preparat unikatnog biljnog sastava bogat vitaminima, mineralima i organskim kiselinama sa snažnim antiupalnim
delovanjem na urninarni sistem. Procentni odnos biljnih komponenata je odabran tako da njegovo dejstvo bude ciljano i veoma efikasno. Poznato je da su infekcije i upale urogenitalnog trakta veoma česte i da se javljaju kod osoba oba pola ali su mnogo češće kod žena.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

UrinoSept je prirodni preparat unikatnog biljnog sastava bogat vitaminima, mineralima i organskim kiselinama sa snažnim antiupalnim delovanjem na urninarni sistem. Procentni odnos biljnih komponenata je odabran tako da njegovo dejstvo bude ciljano i veoma efikasno. Poznato je da su infekcije i upale urogenitalnog trakta veoma česte i da se javljaju kod osoba oba pola ali su mnogo češće kod žena.

UrinoSept je pouzdano biljno sredstvo koje se efikasno primenjuje u cilju pravilnog funkcionisanja urogenitalnog sistema kod žena i muškaraca.

SASTAV: Medveđe grožđe list, borovaja matka (brdska materica) ekstrakt, propolis, poljski rastavić, kukuruzna svila, oblepiha (pasiji trn), zlatni koren, kordiceps, bokvica list, planinska brusnica, brusnica plod ekstrakt, maslačak koren, peršun list, petoprst (kurilski čaj), kleka plod, sladić koren. Aditivi nisu korišćeni.

NAČIN DELOVANjA URINOSEPT KAPSULA

Borovaja matka (brdska materica) (Orthilia secunda) koristi se kao sredstvo za dezinfekciju kod zapaljenskih procesa bubrega i mokraćnih puteva, cistitisa, pijelonefritisa, upale prostate, za hemoroide. Zvanična medicina potvrdila je analgetička (deluje protiv bolova), antimikrobna i antiupalna svojstva brdske materice, a od 2003. je priznata kao lekovito sredstvo od strane Ministarstva zdravlja Ruske Federacije i zvanično se nalazi u farmakopeji.

Propolis sadrži gotovo sve mikroelemente koji su čoveku neophodni kao i minerale i vitamine. Mineralne materije propolisa aktiviraju rad bioloških centara organizma obezbeđujući njihovo ritmično funkcionisanje. Propolis reguliše razmenu materija, pozitivno utiče na funkcije polnih žlezda. Propolis se smatra snažnim prirodnim antibiotikom.

Poljski rastavić (Equisetum arvense) je koristan kao diuretik za edeme (otoke), kao protivupalno sretstvo u procesu lečenja bešike i urinarnog trakta.

Medveđe grožđe ili uva (Arctostaphylos uva-ursi) deluje antiseptično i ima blago diuretičko delovanje što je od velikog značaja za eliminaciju bakterija iz organizma. Službeno je odobreno kao lek za urinarne infekcije kao što je cistitis, upala mokraćnih kanala i dr.

Kukuruzna svila (Zea mays) može da se koristi protiv kamena u žuči, mokraći, bubrezima i mokraćnim kanalima. Potpomaže izbacivanju viška tečnosti iz organizma.

Kordiceps (Cordyceps sinenis) medicinska gljiva čije su hemijske komponente poznate po svojim izvanrednim svojstvima. Takav ugled kordiceps je stekao po njegovom specifičnom sastavu u kome se nalaze mikro i makroelementi, fermenti, aminokiseline, betakarotin, vitamini E i C, koenzim Q10, imunomodulirajući polisaharidi i druge supstance. Daje organizmu dodatnu energiju ne trošeći postojeće resurse, uspešno se koristi u lečenju bolesti bubrega, ima snažno antikancerogeno delovanje, odličan je antioksidans.

Oblepiha ili pasiji trn (Hippophae rhamonides) je najbogatiji prirodni izvor vitamina karotenoida, vitamina A, B1, B2, B3, B6, B9, C, PP, E; organskih kiselina, fitoncida, antioksidanasa, svih omega masnih kiselina (3,6,7,9) karotenoida, seratonina. Unikatan je imunomodulator.

Planinska brusnica (Vaccinium vitis idaea) i plod močvarne brusnice (Vaccinum oxycoccus) svojim udruženim delovanjem u biološko aktivnom dodatku UrinoSeptа koriste se kao dezinfekciono sredstvo i diuretik. Brusnica ima sposobnost da štiti urogenitalni sistem od infekcija. Sadrži komponente koje sprečavaju razvoj bakterija u ćelijama urogenitalnog sistema.

U korenu maslačka (Taraxacum officinalis) se nalaze jedinjenja koja, pomažu kod lečenja kolitisa, cistitisa, normalizuju razmenu materija.

Po sadržaju vitamina peršun (Petroselinum crispum) prevazilazi i voće i povrće. Ova biljka u medicini se koristi kao antiflamatorno (protivupalno) sredstvo i kao blag diuretik.

U plodovima kleke (Juniperus communis) nalazi se etarsko ulje, smole, organske kiseline. Kleka je sastavni deo UrinoSepta zato što poseduje jaka antiseptična i diuretička svojstva.

Petolist / Kurilski čaj (Dasiphora fruticosa) na Bajkalu se ova biljka odavno koristi kao protivupalno, antivirusno, antibakterijsko i imunostimulativno sredstvo.

Slatki koren / sladić (Glycyrrhiza glabra) se koristi u kompleksnim preparatima kod lečenja adenoma prostate, bolesti bubrega i urinarnog trakta.

KADA SE PRIMENjUJE I KOME JE NAMENjEN URINOSEPT

Kao pomoćnu ili osnovnu terapiju lekar ili farmaceut može preporučiti UrinoSept u sledećim slučajevima:
– upala mokraćnih puteva;
– upale bubrega i bešike;
– upale prostate;
– kod čestih povratnih urinarnih infekcija;
– upalnih procesa organa male karlice;
– kompleksna terapija ginekoloških oboljenja;
– povećan krvni pritisak;
– u kompleksnoj terapiji regulacije telesne težine.

UrinoSept kapsule mogu da se kombinuju sa svim lekovima i hranom.

KAKO PRAVILNO KORISTITI URINOSEPT KAPSULE
Način primene: 2 kapsule 3 puta dnevno uz najmanje 150 ml vode ili neke druge tečnosti. Preporučena dužina primene je 7 do 10 dana. Po preporuci ruskog proizvođača upotreba može da se ponovi nakon pauze od 3 dana. Lekar ili farmaceut može odrediti dozu individualno u skladu sa potrebama pacijenta. Preporučen način upotrebe od strane nadležnih institucija RS može se razlikovati od preporučenog načina upotrebe od strane ruskog proizvođača.

NAPOMENE: Pre korišćenja proizvoda poželjno je upotrebiti manju dozu kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod nije lek. Fitokompleksi se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.

Pakovanje: 60 kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Urinosept“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *