Venodoks čaj

Venodoks čaj

1,299.00 RSD

Sastav ČAJA VENODOKS čini sledeće lekovito bilje koje deluje protiv upala i stvaranja ugrušaka, za jačanje zidova vena: šipurak, oman, čaga (medicinska gljiva iz Sibira), divlji kesten.

Šifra proizvoda: 8606108480007 Kategorije: , Oznake: , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Venodoks čaj - Olakšava tegobe proširenih vena i hemoroida.

Najčešći problemi su: proširene (varikozne) vene na nogama koje predstavljaju i zdravstveni i estetski problem, kao i hemoroidi (šuljevi). Uzroci proširenih vena i hemoroida (šuljeva) su brojni: slabost zidova vena, prekomerna težina, konstipacija, ishrana siromašna dijetnim vlaknima, nedostatak fizičke aktivnosti, a ne treba zanemariti ni genetske faktore. Proširene vene, kao i hemoroidi, često se javljaju u trudnoći.

Vene su krvni sudovi koji vraćaju krv iz svih delova tela ka srcu (u obrnutom smeru u odnosu na arterije). Venski sistem se sastoji od površinskih i dubokih vena.

U Rusiji i Srbiji, veliki broj stanovništva boluje od različitih problema sa venama (na svetskom nivou to je oko 30% populacije).

Najnovija naučna istraživanja pokazuju da smanjenje rizika od proširenih (varikoznih) vena i hemoroida (šuljeva) zavisi od nekoliko faktora koje svako može da primeni, kao što su: ishrana bogata dijetnim vlaknima, održavanje normalne telesne težine, biljni tretmani – određene vrste biljaka su efikasne u tretiranju proširenih vena, ali i nekih drugih, ozbiljnijih problema sa venama.

Sastav: ČAJA VENODOKS čini sledeće lekovito bilje koje deluje protiv upala i stvaranja ugrušaka, za jačanje zidova vena: šipurak, oman, čaga (medicinska gljiva iz Sibira), divlji kesten.

Plod divljeg kestena (sa Kavkaza) deluje protiv stvaranja krvnih ugrušaka u venama i jača zidove krvnih sudova.

Šipurak i čaga obezbeđuju dodatnu normalizaciju zidova krvnih sudova (deluju na njihov tonus i propustljivost).

Oman ima izraženo antiupalno dejstvo, a sprečava i stvaranje trombova u krvnim sudovima.

Kontraindikacije nisu zabeležene. Moguća je individualna preosetljivost na komponente proizvoda.

Način primene: Jedan briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 8- 10 minuta.

Piti 2-4 čaše čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba.

Ovaj čaj Venodoks koji olakšava tegobe proširenih vena i hemoroida može se uzimati sa drugim lekovima. Preporučuje se sa upotrebom masti VENODOKS FORTE.

Pakovanje Venodoks čaj: 30 briketa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Venodoks čaj“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *