Anti age ulje sjaj kože lica

Anti age ulje sjaj kože lica

1,639.00 RSD

Anti-AGE Ulje RADIANCE ESSENSE za sijaj kože lica „Kompleks 10 ULJA i RETINOL“ od 35 ml

Šifra proizvoda: 4605319012360 Kategorije: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Anti age ulje esencija za sjaj kože lica, kompleks 10 ulja.

Ulja za lice su nove zvezde u oblasti nege lica. I to je potpuno opravdano. Ona, međutim, nisu nikakva novost. Već vekovima se ulja za lice i telo smatraju dragocenim eliksirima lepote i blaženstva; ona nam pružaju hranljive sastojke i vitamine. Vremenom su se, naravno, modifikovala i poboljšala. Ulja su danas prilagođena različitim tipovima kože i pokazala su se kao pravi profesionalci u nezi kože.

Bez problema su mogu koristiti uz bilo koju dnevnu ili noćnu kremu. Pružaju puno vlažnosti ali i jačaju odbrambeni mehanizam naše kože. Nije ni čudo, jer je sam sastav ulja, pogotovo biljnih, veoma sličan emulgatorima u koži. Zahvaljujući toj sličnosti sa prirodnim sastavom kože, veoma dobro se prihvataju, a spoljašnji sloj kože ih odlično apsorbuje. Na taj način se hidrira i jača lipidni film kože, što pomaže da se sačuva vlažnost.

Kako se koristi: Nanesite 2-3 kapi ulja na dobro očišćenu kožu lica i vrata. Za bolju apsorpciju primenite kružne pokrete masaže. Izbegavajte područje oko očiju.

Samo za spoljnu upotrebu.

Pomlađujuće ulje za sjajnu kožu.
Lagana tekstura "suvog ulja". Brzo se apsorbuje, ne ostavlja osećaj masnoće na koži, ne zatvara pore.

Ne sadrži silikone i konzervanse.

Snažan koktel ulja u kombinaciji sa veoma koncentrisanom retinolom intenzivno hrani kožu, stimuliše regeneraciju ćelija, promoviše podmlađivanje. Preporučuje se za suvu kožu. Sprječava gubitak vlage i bore.

Sastav: Ulja: ricinusovo, bademovo, ekstrakta korena čička, kokosovo, arganovo, slatke pomorandže, jojoba, pasjeg trna, laneno, semenki grožđa, kamilice, šipkovo, sojino, maslinovo. Ekstrakt koprive, Shea butter, retinol palmitat (vitamin A), tokoferol acetat (vitamin E), ekstrakt Nevena.

Pakovanje anti age ulje esencija za sjaj kože lica: 35 ml