Kedrovo ulje u kapsulama

Kedrovo ulje u kapsulama

2,490.00 RSD

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Rusko kedrovo ulje u uljanim želatinskim kapsulama, u sebi sadrži visoku koncentraciju nerafinisanog ulja iz semena kedra i vitamin A.

Doprinosi normalnoj funkciji imunosistema.

Specijalisti za prirodne materijale i lekari narodne medicine, smatraju ga najdelotvornijim prirodnim preparatom u tretiranju i sanaciji mnogih bolesti, s akcentom na imunitet i usporavanje procesa starenja svih organa.

Suplementacija ishrane Ruskim kedrovim uljem u želatinskim soft gel kapsulama:

  • jača imunitet,
  • pozitivno utiče na sve fiziološke procese u organizmu

Lekari, farmakolozi, nutricionisti, složili su se da kedrovo ulje, svojim lekovitim svojstvima, apsolutno prevazilazi sva prirodna ulja (riblje, avokadovo, maslinovo, bundevino, kokosovo, ružino).

Stabljika bora ili kedar, uspešno raste na nadmorskim visinama preko 1.500 metara u Rusiji.  Zbog specifičnosti uslova i divljine u kojima raste – šumari i botaničari su ovaj bor popularno nazvali “zeleni kameni mač”. Budući da leči gotovo sve bolesti, a stare ljude podmlađuje, vraćajući im neophodnu snagu i energiju.

Seme kedra se već dugo koristi kao jestivo voće. Sadrži esencijalne nutrijente, kao što su amino-kiseline, masne kiseline i vitamine. Takođe se primenjuje i njegovo ulje, kao i etarsko ulje dobijeno destilacijom vodene pare.

Kedrovo biljno ulje u kapsulama, zauzima posebno mesto u ruskoj narodnoj i zvaničnoj medicini.

Treba naglasiti da su šišarke kedra (sporedni proizvod) koje ostaju prilikom obrade semena bogat izvor polifenolnih jedinjenja, kao što su sirovi polifenoli.

Eksperimentalno je utvrđeno, antiproliferativno dejstvo, prečišćenih polifenola kedra, na sedam različitih linija tumorskih ćelija. Zbog toga se preporučuje kao prirodni antitumorski agens u funkcionalnoj ishrani.

kedrovo ulje dobijeno iz semena poslednjih godina koristi se u tretiranju dermatoloških problema prvenstveno u oblasti alopecije (ćelavosti), gde se mogu postići odlični rezultati u zaustavljanju opadanja i podsticanju rasta nove kose, te otklanjanju seboreje i peruti.

Pakovanje: 30+30 kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kedrovo ulje u kapsulama“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *